amandaanderson.blogg.se

Hej jag är en tjej på 15 år och jag älskar hästar och hundar så i den här bloggen så kommer jag skriva om mitt liv och vad jag gör. :)

Stan

Publicerad 2014-02-21 11:41:28 i Allmänt

Hejsan
Imorse så var jag och kollade en musikal den var jättebra o nu är jag ute och äter lunch på Waynes coffee

ätet en ost o skink toast med sallad



/Amanda ♥


Idag

Publicerad 2014-02-19 12:17:27 i Allmänt

Hejsan

igår så var jag och tränade var på skolan innan men vi hade hälsodag så vi hade inga lektioner så det var skönt jag har en sån fruktansvärd tränings värk i benen så hoppas jag kan rida ikväll. Så jag skriver hur det gick på ringen sen. :)

/Amanda ♥

Tränat

Publicerad 2014-02-17 19:00:48 i Allmänt

Hejsan idag har jag varit på skolan och det var inte alls skoj men men. Imorgon så har hela min skola hälso dag så vi kommer inte ha några vanliga lektioner så det är skönt.

Nu har jag varit och tränat/gymmat. Det var skönt så nu är jag med kompis o vi ska bara chilla typ

Amanda ♥

Hål

Publicerad 2014-02-04 09:45:12 i Allmänt

Hejsan nu ska ni få höra något kul idag när jag kom till skolan så har jag varje tisdag HK på morgonen men idag är HK läraren sjuk så vi fick hål timme skön början när man har varit sjuk hela helgen och igår.

-------------------------------------
Efter skolan så ska jag kanske på stan och köpa svarta jeans för mina har blivit så ur tvättade så ska köpa snygga nya men lägger upp bilder ikväll om jag kommer ihåg för ska plugga till ett SO prov som jag har till imorgon.

ses /Amanda ♥

Hejsan

Publicerad 2014-02-03 19:00:07 i Amanda

Idag har jag varit hemma för har Feber,ont i halsen och hosta hatar det men ska nog fara till skolan imorgon får se hur jag mår.
Jag har varit dålig på att upp datera nu ett tag för har varit sjuk och inte hunnit för har så mycke prov och sånt nu. Jag har beställt lite kläder som jag blev jätte nöj över komentera om ni vill ha bilder på allt. 😃

Amanda 💋

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela